Bröllopstankar? Eller kanske en fest?

brud-kostergården

OMTANKE I VARJE DETALJ

Att bestämma sig för att gifta sig är ett stort beslut i livet. Att välja var, är nästa stora beslut att fatta. På Sydkoster finns det möjlighet till en traditionell vigsel i Kosters kyrka eller varför inte på en klippa i den marina nationalparken? Med våra två restauranger och barer kan Kostergården erbjuda unika lösningar för er middag och fest. Det finns elbussar på ön som går att hyra som ger er och era gäster bekvämligheten med transport mellan bryggor, kyrka och stränder. Bara resan ut till Koster är romantisk i sig och väl framme står inget annat i vägen för en intim stund med familj och vänner.

Med det vackra kosterlandskapet som en gyllene inramning, hjälper vi er att få precis det ni önskar på ert bröllop.

I samtal med vår fest & bröllopskoordinator Madeleine så löser hon alla de detaljer som gör dagen perfekt.

Sedan är det bara att vattna kärlekens blommor med vin, sång och dans.

¨Skapa er egen dröm, säg JA till Kostergården – säg JA till varandra!¨

“Att gifta oss på Koster är det bästa beslut vi tagit, allt var underbart vackert hela helgen! Kostergården hjälpte oss att ordna med boende, mat, dryck och transport för våra 110 gäster” – Oscar och Felicia “

Kajsa och Peter ni ska ha tusen många tack för den insats ni gjort för att ge oss den bästa bröllopsdagen, den 27 maj 2017! Vädret var inte på topp under dagen men ni slog starkt igenom som dom som löste allt vi inte själva hann med. Tack för att ni lyssnade på våra önskemål om lokal mat, men ändå lyckades ge alla rätter en twist! Allt smakade ljuvligt, men hummersoppan drömmer vi fortfarande om… Tack för att ni fångade den familiära stämning vi önskade oss och att alla gäster, oavsett språkliga svårigheter, bemöttes med ett stort leende. Tack för att ingenting var ett problem, inte ens røde pølser som vickning!
Vi har inga planer på att gifta oss igen, men till andra som går i giftas tankar ger vi er våra varmaste rekommendationer!

Stor kram och många tack” – Veronika och Steffen

sv_SESwedish
sv_SESwedish